2014-03-20
约咗朋友八点钟睇戏, 放工赶过去都要七点先到餐厅,幸好朋友未到七点就到咗, 可以攞定位, 一过咗七点就开始有人龙啦~餐厅座位太开扬, 感觉似商场啲Starbucks既间隔, 冇墙冇门𠮶只,加上商场本身就多人, 如果想坐耐少少慢慢食, 相信会几唔自在.. Smoked Salmon Egg Benedict卖相好吸引! 沙律菜新鲜, 够沙律汁~Muffin唔会因为多汁而稔patpat, 仍然干爽烟韧, 只poach egg加埋个汁, 浓淡刚好, 今次同朋友share食一人一件, 有啲唔够喉! Scallop Pumpkin Pasta带子只有三粒, 话多唔多~ 粒带子几好味, 煎过几香. 南瓜味都几香, 但本身南瓜味道较淡, 佢冇再另外点调味, 我觉得寡咗啲, 意粉亦煮得稔咗啲, 所以呢个Pasta我一般 Vanilla Affogato ~$46Affogato系我最爱既饮品/甜品之一!见佢Menu有, 简直系心花怒放!18 Grams既咖啡果然唔会令人失望~ Expresso好~~香浓, Vanilla云糕亦香滑, 好味道!Egg Benedict同咖啡都好出色既, 但Past
卖相好吸引!
沙律菜新鲜, 够沙律汁~
Muffin唔会因为多汁而稔patpat, 仍然干爽烟韧,
只poach egg加埋个汁, 浓淡刚好,
今次同朋友share食一人一件, 有啲唔够喉!
带子只有三粒, 话多唔多~
粒带子几好味, 煎过几香.
南瓜味都几香, 但本身南瓜味道较淡,
佢冇再另外点调味, 我觉得寡咗啲,
意粉亦煮得稔咗啲, 所以呢个Pasta我一般
Affogato系我最爱既饮品/甜品之一!
见佢Menu有, 简直系心花怒放!
18 Grams既咖啡果然唔会令人失望~
Egg Benedict同咖啡都好出色既, 但Pasta真系一般,
加上餐厅环境亦唔系特别舒适, 所以俾个OK啦~