2019-02-04
Egg Benedict 👍😋 $128 推介:餐牌好多嘢拣,有steak, sandwiches, burgers, all day breakfast等,最吸引我的就系Egg Benedict,呢间整得好好味😋😋烟肉煎得香口,面头啲汁 (Hollandaise sauce) 味道好正😋😋 如果可以加牛油果就完美,不过佢地无得加,我都已经好满意👍我都食过好多Egg Benedict,呢度的确系最好食的头几位之一👍👍赞,适合Egg Benedict迷😋😋饮品要了Mint Ginger Tea,味道清甜,有惊喜,好似系$55。我同朋友口味一样,所以都系叫同样嘅嘢。里面音乐比较大声,环境尚可。我去到威灵顿街86号,并见不到Zenon,原来仲有另一个餐厅名。
Egg Benedict