📍Elements - Menya Kanki 面家金鳍🐟琴日路过elements 新开咗一间拉面店 俾佢嘅鱼汤拉面吸引咗🥹🥹🌸即刻冲咗去试!真系有惊喜!🍜浓厚鲷白汤拉面 $138我想讲呢一个拉面真系超好食!饮落去系劲浓郁嘅鱼汤 睇返餐牌先知道原来系鲷鱼熬出嚟嘅汤🍜🥹!🐄A4和牛茶渍饭 $258牛肉饭真系好正啊!我谂你睇reels都见到牛肉并唔系做到全熟 所以keep到佢好嫩口✨❤️如果唔钟意食泰国生嘅朋友仔都可以淋一啲热嘅茶落去 做一个日式茶渍饭!同样都好好食🐥炸鸡肉配明太子酱 $68我想讲呢个炸鸡真系超高CP值!!🥹🐥~ 出边嘅外皮系脆㗎 而且入边竟然可以仲keep到好有肉汁 夸张啲讲句 可以话系我食过最好食嘅炸鸡🥹🥹佢另外仲有一款系冇明太子酱系配沙律酱嘅 如果唔钟意食明太子嘅朋友仔都可以试𠮶一款啦!🍇日本直送提子梳打 $38千祈唔好睇小佢哋舖头嘅梳打 因为系日本直送!提子呢一个饮落去真系好香提子嘅味道🥹❤️而且有好多气!🍑日本直送蜜桃梳打 $38 桃呢个更加唔使讲啦!有气嘅梳打之余仲散发住淡淡嘅香甜桃味🥹最紧要都系日本直送呀嘛!正——-📍Elements - Menya Kanki
📍Elements - Menya Kanki 面家金鳍🐟

🍜浓厚鲷白汤拉面 $138

🐄A4和牛茶渍饭 $258

🐥炸鸡肉配明太子酱 $68

🍇日本直送提子梳打 $38

🍑日本直送蜜桃梳打 $38

——-
📍Elements - Menya Kanki 面家金鳍🐟
地址: 尖沙咀柯士甸道西1号ELEMENTS圆方水区1楼1030号舖