2024-04-23
环境好好~~好啱庆祝生日刺身1.岩盐青柠石鲷鱼配海胆鱼肉好爽配埋海胆味道劲浓郁,超好食!2.平贝配紫菜师傅特登煎过贝类先再配紫菜,生熟程度啱啱好,食落去超好食呀!3.马友鱼一夜干好脆嘅鱼皮,鱼肉就keep住都系好嫩滑!4.蟹味道好浓~~师傅建议我哋食咗蟹钳!再将蟹膏捞埋蟹肉!5.慢煮𩽾𩾌鱼干寿司1.鱿鱼食落去好Juicy!2.烟鳟鱼酱油渍同平时嘅烟鳟鱼好唔同,味道就好creamy!3.炭香黑目鱼一入口超香嘅炭香味,令人食欲大开!4.鸟贝系劲大只!入口成口都系鸟贝肉~~好满足呀!5.马粪海胆好大板嘅马粪海胆!满到就嚟到倒泻出嚟啦~~师傅超级大方,摆咗好多落去每一个人嘅寿司度~~~!6.吞拿鱼鱼骹位好少食呢个位置嘅吞拿鱼,感觉味道都唔错!7 .华涟好耐冇食过华涟,都系我其中一只好钟意,好creamy,口感好丰富既蚝!今次食埋佢嘅寿司!师傅好细心,将蚝切成一半再包寿司醋饭,简直系一流~~!8.海鳗丸入口即溶嘅感觉,令人回味无穷!最后有京畿鸡汤,好浓郁!作为甜品嘅南瓜布丁都超级出色!布丁味同南瓜味都match得超好!
环境好好~~好啱庆祝生日
刺身
1.岩盐青柠石鲷鱼配海胆
鱼肉好爽配埋海胆味道劲浓郁,超好食!
2.平贝配紫菜
3.马友鱼一夜干
好脆嘅鱼皮,鱼肉就keep住都系好嫩滑!
4.蟹
味道好浓~~师傅建议我哋食咗蟹钳!再将蟹膏捞埋蟹肉!
5.慢煮𩽾𩾌鱼干
寿司
1.鱿鱼
食落去好Juicy!
2.烟鳟鱼酱油渍
同平时嘅烟鳟鱼好唔同,味道就好creamy!
3.炭香黑目鱼
一入口超香嘅炭香味,令人食欲大开!
4.鸟贝
系劲大只!入口成口都系鸟贝肉~~好满足呀!
5.马粪海胆
6.吞拿鱼鱼骹位
好少食呢个位置嘅吞拿鱼,感觉味道都唔错!
7 .华涟
8.海鳗丸
入口即溶嘅感觉,令人回味无穷!
最后有京畿鸡汤,好浓郁!