2020-02-06 51 浏览
话说上次黎既时候比个arrangement同manager搞到好嬲, 但因为有头大赤虾可以平息我恼气之后我去过第2个集团既放题食过都系冇有头大赤虾!!! 所以我决定今次又再番黎呢间放题店!今次上黎既时候同上次既境况好唔一样! 上次系全场爆满! 连门口都冇位企…但今次就相反喇! 场入面得小猫几只~ 咁好快就可以安排入座喇!一坐低就当然要order my favorite的有头大赤虾啦!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️有头大赤虾果然系我黎呢度既唯一原因!鲜甜爽口!!!男主角都觉得非常正! 但因为人少既关系.. 佢地既溶雪就冇上次做得咁好.. 每件剌身都好冻好冻..但我地接受既~ 至于其他刺身例如带子、三文鱼都正常都可以再encore!其他食物方便, 因我地想食甜豉油汤底既牛肉锅而又唔想食果D肥到不行既肥牛㖞.. 所以我地系order form上面写左走牛同走鸡蛋… 厨师亦都好好咁帮我地走牛同走鸡蛋!! 令到呢个锅连食素既朋友仔都啱食! 呢个真系值得一赞~~👍🏻👍🏻👍🏻我地六都要左几款唔同既sushi.. 估唔到<<海胆手卷>>既海胆味道唔差, 唔腥臭…<<

<<蟹膏手卷>>既蟹膏好香!! 仲鲜甜tim!!!🥰🥰🥰

另外, 我好中意食佢地出面既小食.. eg. 中华沙律…螺肉…泰式凤爪...酸萝白等!!🤫

希望佢哋永远都有真正<<有头大赤虾>>啦而唔系开边既大赤虾!❤️❤️❤️❤️❤️
  • 刺身
  • 焗广岛蚝