餐厅: no.11
资讯:

2021-10-01 115 浏览
今次第二次食啦,上次同朋友食,今次同老公食😆今日系10月1号,我都知道假期一定多人,但冇办法,老公今日先🈶️假放🖐🏻我哋落咗船大概1:30左右到,门口已经有人等紧位💦我哋大概等咗10分钟,坐里面。因为三十度坐出面会热死🥵我拣咗牛油果酱蟹肉焗薯,热嘅Cappuccino。佢就拣咗鱼仔竹炭汉堡,Ice Mocha。先讲焗薯铺满左厚厚嘅牛油果酱同蟹肉,一啖食落去口感好丰富,3⃣️只唔同嘅颜色同3⃣️个唔同嘅味道,唔系夸张我觉得有幸福嘅感觉😆另外仲有,香草味嘅猪肉肠,烟肉,滑蛋,芝士蕃茄,沙律🥗同面包🥯份量好多🙈我根本食唔晒😮‍💨佢个Burger好特别,里面有脆卜卜嘅鱼仔干,汉堡扒,蕃茄,蒜片,生菜🥬配佢埋哋嘅酱汁,咁多样嘢一啖咬落去好有层次感,我觉得好好食😋 burger配埋薯条🍟,份量又系好多,我哋两条友系食唔晒架🥲Mocha唔算太甜,啱晒老公饮,因为佢好惊好甜嘅嘢😮‍💨我𠮶杯cappuccino拉花好吸👀而且奶泡够晒厚👍🏻老公话冇介绍错🤭🙌🏻P.S下次都系拣平日先好黎,可以坐耐d倾吓计,今日实在太多人,食完都急急脚咁走
牛油果酱蟹肉焗薯
鱼仔竹炭汉堡
Ice Mocha
Mocha唔算太甜,啱晒老公饮,因为佢好惊好甜嘅嘢😮‍💨
Cappuccino
2021-10-01