2009-02-02 12 浏览
我系常客 -- 无他既,食物quality稳定,waitress有礼貌,日本人(负责management?)又极为友善~~谂唔到唔时时帮趁既原因。今日同husband黎食lunch. 我地食左: 吞拿鱼sashimi -- fresh!! (though my phone DC sucks) 但今日竟然冇toro,原因不明。 天妇罗虾sushi -- 个粉好薄,又系即叫即做,好好食!上左粉之后只仲能够清清楚楚见到只虾-- o系香港已经算系非常难得! 峰鳗鱼 -- my personal fave!! best of the best!!! 又系即叫即做,个汁薄薄地,同鳗鱼好夹!(但d饭始终系用机做而非人手,有时会出现好loose既情况......) 虾sashimi -- ok, 唔差,色泽好好! 同平时一样咁好食既有:egg sushi, crab meat sushi x 2, etc唯一可以改进一下既系-- sushi masters 整sushi既时候,既然都会倾吓计,咁系咪都wear a mask会好dd呢?
今日同husband黎食lunch. 我地食左:
虾sashimi -- ok, 唔差,色泽好好!