2020-05-19
渝味晓宇重庆老火锅 地址:铜锣湾渣甸街50号渣甸中心8楼重庆川式汤底火锅呀, 大热天来食是挑战, 出一身汗, 希望不会辣到菊花受罪啦汤底 (位计) $$38 一款, 山珍菌汤鸳鸯锅仲可以清汤 / 普通辣 / 重庆辣任君选择,先来个普通辣探水温!贴心的是所有食物都有半份点, 人小小得2-3个, 或者系想点多几样都可以更灵活啦黑豚腩肉(份)$78 , 因为我唔食牛, 肉方面可以食猪同鸡, 一份黑豚腩肉我自己同朋友都食得, 红白相间, 有脂肪才入口润, 薄薄的放在汤中快速灼数秒就食得啦!蛏子几新鲜肥美,抵食哦虾滑弹牙田园菜篮(份) $78 油麦菜、娃娃菜、皇帝菜、唐生菜, , 食菜好过食淀粉类, 始终打边炉都是多调味, 高KCAL 高脂, 为著健康每次都要点份菜。店入面环境舒服雅致, 地方坐位又够大唔会迫, 人均消费250-300左右, 贴心是有半份食材可点, 好似我得朋友2个人都可以点多几样野!!!
地址:铜锣湾渣甸街50号渣甸中心8楼
蛏子几新鲜肥美,抵食哦
虾滑弹牙