2020-06-27 451 浏览
上次食完膳心出品之后,都冇食过咁好质素既马仔, 今次经过, 紧系又要买啦~ 黑糖马仔又嚟喇我之前经过奇华都有买佢既马仔, 但系奇华真系好差。。。 一包4件, 但系一开咗成包要食晒, 一次过食4件真系太多。。。。 膳心好好, 佢既马仔出品都系一包4 件, 但系独立包4 件响个zip bag入面, 冇乜多余既包装,简单就够. 奇华唔系独立包装, 但系你唔好以为佢用少好多包装, 佢系一个胶袋, 入住个胶tray放住4 件马仔。。。。 d胶都冇用少到, 但系又唔friendly, 要人一次过食晒4 旧。。 又或者自己入密实袋,咁咪仲衰。。。 仲用多咗胶, 真系太唔环保喇。。。。。所以膳心系抵赞既~ 仲有多一份香港人既味道添~

所以膳心系抵赞既~ 仲有多一份香港人既味道添~
2020-06-25
外卖自取