2014-07-19
其实我好懒 但我都忍唔住要打一下食评朋友放lunch谂唔到食乜之下去左间野到食 谂住椰林各都叫唔错中等 点知系垃圾餐厅黎 我地六点半左右坐底 个场无乜人 准备点餐 佢地无换餐单 到点个时先同我地讲做紧晚市 无问题 睇完晚市餐单 我点左个肉眼扒三成熟 另外朋友点左肉眼扒跟三文鱼同炒猪颈肉油饭 过左大约廿几分钟先黎汤 黎完唔够一分钟 一个扒餐就上埋 好。。唔系高级餐厅正常既。。咁问个waiter边个餐黎 佢就话肉眼扒三成熟吖嘛 好无礼貌 好。。我再忍 之后我一切开块扒 七,八成都黎 我照食。。。 到我食到一半 朋友个猪颈肉饭都未黎 谂住叫可乐饮住等 点知连可乐都等 吹佢地单 过几分钟仲要返黎覆单。。。入坐时间到依家已经差唔多三十五分钟 到最后要三个人食两个餐因为朋友赶住返公司 我平时对食无乜要求 不过今次真系太过份 我以后都唔会要去依到食饭 最后左二百几埋单 不过就连茶餐厅水平都仲高过依间垃圾