2012-10-03
今日同老公庆祝一周年,念左好多个地方,最后简左 Element 既 Grand Central,绝对系 wonderful choice !!店内环境写意,没有拘谨既感觉,店员又nice,只是枱比较细,摆野食无甘松动。我地自备左支好正既红酒,开瓶费只是 $150好抵!首先食左个 Buffalo wings ($99) 开胃下,酸酸辣辣好野味,唔想甘火辣可以点下芝士酱,十分match。菜点左我地最爱既 Caesar Salad ($98),生菜爽甜,沙律酱口感fresh,有几片好似薯片既伴碟,脆卜卜几得意。主菜食 BBQ Ribs ($208),呢个系 baby ribs,好肉嫩,又烤得香喷喷。老公甜品预备左我最爱既 hot chocolate cake with vanilla ice cream ($79),朱古力蛋糕暖暖的,朱古力好浓郁,配合雪糕食好 wonderful 啊!今晚食店位置虽然睇唔到国庆烟花,但我心中已经超超超满足啦!
我地自备左支好正既红酒,开瓶费只是 $150好抵!
今晚食店位置虽然睇唔到国庆烟花,但我心中已经超超超满足啦!