2018-08-11 65 浏览
湾仔有好多吸引既餐厅🤪🥘🥗🍱🍛🍲🍤🍚而Jacomax系我其中一间成日去既italian restaurant 😆 装潢舒服、Pizza pasta高质多选择、外国店员热情洋溢🤪🤪D位真心好坐,环境超舒适:同店名一样既Pizza - Jacomax 个人最欣赏佢既芝士+中间既半熟蛋🤤无敌配搭;pizza底同皮做得薄脆香口,并非港式pizza🤣🤣💯💯💯千层面,个汁调得好、面质烟轫口感好,仲有厚厚既芝士🤤🤤🤤🤤🤤浓浓既蕃茄调和 Bravo ! Drink menu 仲好丰富,乜酒都有,但碍于中午要开工,饮softdrink一样调得出色呀😆不得不赞多次,装潢真系好有taste,令整间餐厅气氛升华🎉上环都有分店,得闲再去吃吃really love true Italian ❤️🇮🇹

D位真心好坐,环境超舒适:

同店名一样既Pizza - Jacomax

不得不赞多次,装潢真系好有taste,令整间餐厅气氛升华🎉

2018-07-31
午餐