2019-11-07 596 浏览
今日约左个附近做野既朋友食晏。本身谂住去IFC,但之后发现中环中心附近有间望落唔错既吧,就决定去试试!今日既主角 Hunter & the Chase。佢分开吧同餐厅两边,有室内室外。睇左室外真系唔错,下次可以黎饮野。餐厅客人不多,用大玻璃窗引入室外阳光,感觉舒服自然。选择坐左边既梳化位,附近都无其他人,倾计都好舒服。星期一至五佢有个executive set lunch menu。唔算太贵,有前菜同主菜。甜品野饮另外收费。今次前菜试左呑拿鱼他他。几好食!呑拿鱼新鲜无雪味。成个感觉好fresh! 好适合作为前菜。主菜叫左一份青口意粉同烤春鸡。青口意粉,意粉个汁好好味。微辣Creamy。但个青口就唔太新鲜。烤春鸡系半只。肉质唔算太粗,但可以再控制火候。

今次前菜试左呑拿鱼他他。

主菜叫左一份青口意粉同烤春鸡。

烤春鸡系半只。肉质唔算太粗,但可以再控制火候。
  • Tuna  Tata