2022-08-17
前几日同屋企人一齐食牛角,好耐已经冇食,牛嘅品质一直都在线高quality!!!𠮶日叫咗个4人餐,完全够食,4个人都满载而归😜最令我惊喜系烧鳕鱼片,轻轻烘佢一阵就脆卜卜,好似食紧薯片咁😋首先最好食个人认为系牛舌,加小小柠檬汁,完全唔硬,食到最尾想额外再加多一碟👍🏻👍🏻嚟到牛角点可以唔食牛角饭,系牛角饭再加一块牛肉,然后再喺上面加少少牛角盐酱,系超级超级好食😭。听讲牛角盐酱系为香港人口味特调而成,出面系冇得买㗎🥺但记得加少少好啦,太多真系会好咸🤭好特别值得一提系杂菜盘上,粟米出乎意料地甜!!!!yum yum🤭🤭🤭所有肉油脂分布全部都好靓,完全食唔停口!!!又想再食啦😩最后因为想食甜品,额外单叫咗个雪糕铜锣烧,叫职员换咗个烤架,喺上面烘一烘,雪糕溶拥地嘅情况就可以食得!呢个系第一次系牛角试,雪糕可以拣云呢拿味或者抹茶,今次就拣咗抹茶味,全家都觉得好好食😝👍🏻
𠮶日叫咗个4人餐,完全够食,4个人都满载而归😜
所有肉油脂分布全部都好靓,完全食唔停口!!!又想再食啦😩