2022-08-20 160 浏览
多次行过Sensu,已被佢靓靓嘅装修吸引,但次次都排晒队。今次醒目,先系Openrice订位,终于可以一试。餐牌靓到不得了,相片非常吸引,假日仲有Holiday Brunch,会员价仲平百几蚊,二话不说,出卖少少个人资料登记入会先。咁靓嘅餐厅,都有稳阵嘅BB Highchair,BB Friendly,赞!二人前套餐$368有前菜、餐汤、一款饭/意粉、一款主菜同饮品。餐汤系好好味嘅周打忌廉汤。拣左小食拼盘,有炸到脆卜卜嘅鸡翼、似乎系炸蚝,仲有滑嫰嘅胡麻豆腐。和风照烧鸡肉旋风蛋包饭卖相靓靓,旋风蛋非常完整,中间系好多唔同配料嘅炒饭,加上酸甜番茄汁,小朋友好钟意。香煎猪鞍配蜜糖芥末酱大大件猪鞍,切开中间熟成度岩岩好,都唔觉得好鞋,仲有啲肉汁。加钱配是日甜品,系小蛋糕,唔太甜,岩小朋友。蔚蓝星球 $98二人餐应该岩岩好够两个成人,我地仲有两个小朋友,另外加个甜品等佢开心下。加左个独狂洗版嘅吸精甜品。打开甜品,有啲抹茶蛋糕、慕丝、少少水果,各式各样。餐厅靓,食物靓,味道都ok,已好值得黎。

餐汤系好好味嘅周打忌廉汤。

和风照烧鸡肉旋风蛋包饭

香煎猪鞍配蜜糖芥末酱

加钱配是日甜品,系小蛋糕,唔太甜,岩小朋友。
蔚蓝星球 $98
餐厅靓,食物靓,味道都ok,已好值得黎。