自从无o系附近返工, 少咗好多机会去Cozy Cafe, 一知到佢有返晚市 (18:00-21:00), 即刻约埋班老友记一齐去捧场!大家二话不说︰齐齐叫世上最完美o既焗猪扒饭!两只手掌咁大块o既有骨猪扒, 配炒饭底, 酱汁同芝士, 仲即叫即焗!平时低碳o既我, 都会动用quota 食晒!我同班朋友帮衬咗Cozy Cafe 超过5年嘞!老板一直都系咁用心, 咁有Heart!态度 + 味道 = 一直回头帮衬既原因!适逄朋友生日,  order 咗蛋糕, 老板新推出心太软年轮蛋糕, 年轮蛋糕由日本直送, 中间心太软即叫即焗,  仲好有心思咁写上朋友名同Happy Birthday! 美味 + 人情味满满!最后仲奉上朱古力脆皮雪糕添!好满足既一餐!晚市无叫咖啡嘞, 我哋分别叫咗冻朱古力, 洛神花花茶 (壸上), 青柠梳打, 太享受焗猪扒饭, 饮品唔记得影相Cozy Cafe 开返晚市, 成为咗附近狗主o既饭堂, 宠物友善环境, 食品美味, 满满人情味! 赞呀!

态度 + 味道 = 一直回头帮衬既原因!
芝士焗猪扒饭

心太软年轮蛋糕

最后仲奉上朱古力脆皮雪糕添!好满足既一餐!
饭后甜品-朱古力脆皮雪糕
冻朱古力