2009-05-17 10 浏览
最后一日返工,同事话俾我话事,我就话想食starbuck,因为想试blueberry mocha frappuccinoorder左一个chicken pie打底,$20一个,虽然好似好贵,但系好大个,真系食到好饱!酥皮好香牛油味,又脆又松化,馅料又多,好好味!之前食过红莓提子sconge,都好好味! 主角blackberry mocha frappuccino好大杯,朱古力味好重,唔觉似coffee,当然就无Godiva个只chocolixir咁杰,比较creamy,又唔会成杯都系碎冰沟淡D味,好好味!blackberry只会系cream上面出现,酸酸地唔错,cream好香奶味,好正!饮完一杯劲饱!farewell lunch食得好满足!

farewell lunch食得好满足!
2009-05-15
  • Blackberry Mocha frappuccino