2017-05-04 177 浏览
有位姐妹就快飞去外国,临近就约埋成班lady聚会,之前有朋友介绍过,所以最后选择黎左食相扑手日式自助放题!满足下期代好久食放题既欲望, 地点亦系正尖沙咀,大家都好就脚。我哋选择咗20:45晚场入座,因为比较肚饿,大家一坐低就争住order纸嗌嘢食,第一轮就每人即叫咗生蚝毯底先😌味道鲜甜,冰冻口感配上柠檬汁👍🏻必会 encore!第二轮非刺身莫属,必选大大只赤虾、鲜甜厚肉,同样都系再encore!还有冷盘,沙律多款选择,各种口味,第一次试玉子豆腐沙律,出奇地配合,泰式凤爪,酸甜开胃👍🏻第三轮熟食环节,这里款式较多,最回味系牛油清酒煮大蚬,调味很捧!还有烧海虾、菠萝、蟹粥、炸天妇罗日本番薯,全部都好有质素👍🏻总括黎讲,每人$298食到咁嘅食物质素,餐厅员工尽责,勤替我哋倒垃圾👍🏻林送机前有一次咁嘅聚会,难得,日后都会再同屋企人来!