2016-10-26 2796 浏览
每次行亲嚟中环呢边 都总会俾佢个靓靓门口吸引咗 今日终于的起心肝行入去食burger 顺便影下港女相💓-一行四人嘅好处就喺可以试多好多嘢食 又多个伴影下相🤗-Halloween Shake ($78)一听到喺期间限定就叫咗🙈 对「期间限定」呢4个字 我喺0抵抗力的😂哗~今次真喺未食都feel 到脂肪两个字点写M&M X KitKat X Chocolate X Cream X Milkshake 呢个组合真喺何其邪恶🌚 今铺真喺无惧世事变改 还是愈肥愈爱🎤味道是绝对okay 的 唔会只喺得个样🙈 因为先落咗一圈chocolate sauce 所以有阵阵朱古力味 奶味都几重 不过唔嗜甜嘅你地可能会觉得太甜 但用嚟影呃like 相确喺一流👍🏼 话明喺Halloween Shake 咪话啊姐我唔事先讲明 只喺去31/10 过咗Halloween 就无架啦🌚 小心苏舟过后无艇搭啊你地😂-Cheese Burger Deluxe ($95)一睇就知呢个都脂肪界嘅重量级人马🐎又bacon 又5oz patty 重点喺Wisconsin Cheese 👅Cheese 配汉堡扒确喺无敌 汉堡扒唔会好鞋
-Halloween Shake ($78)
Halloween Shake
Cheese Burger Deluxe
一睇就知呢个都脂肪界嘅重量级人马🐎又bacon 又5oz patty 重点喺Wisconsin Cheese 👅Cheese 配汉堡扒确喺无敌 汉堡扒唔会好鞋 而且都几juicy 烟肉够crispy 配埋蕃茄又令成件事fresh 啲💓-Spicy Chicken ($88)
Spicy Chicken
Jack cheese 配炸鸡本身就已经喺最佳拍档😍 再搭埋辣辣地嘅hot sauce 非常惹味之余 但又唔会话好漏👍🏼如果食厌左牛嘅你不妨可以考虑下佢👅-Wings with Honey Garlic ($78)
Wings with Honey Garlic
呢个真喺jap jap jap🌚 Jap 到无停口👅鸡翼皮够脆 而且honey garlic 呢个sauce 好好食 甜甜地之余又带点蒜味 食食下突然好想要杯啤酒 因为作为送酒小食简直喺一绝😭-Passionfruit Pineapple Soda ($48)
Passionfruit Pineapple Soda
呢个饮落好清新 菠萝味比较重 但作为Passionfruit fans 就觉得唔够重味🌚不过食完咁多油腻野 饮返啖真喺会成个人突然觉得好fresh💓-
2016-10-24
Halloween Shake