2020-06-19
返半昼既轻松日子就约左美女友人叹返个lunch先我地约左系希云街等,之后拣左呢间小店cafe做我地呢日既落脚地虽然店舖不大,但店内张贴不少💛💛💛文宣午市时份有lunch set提供,有四款选择,平均都系around70-80蚊左右我地每人order左一个set另外加22蚊要左今日既餐汤我同美女友人都觉得呢个甘荀汤都几真材实料,因为每啖都会饮到香甜既甘荀味美女友人要既系set D“牛肉汉堡番茄汁意大利饭”HKd$76+10%我就拣左Set C“ 烧鳗鱼配昆布忌廉汁意粉”HKd$74+10%呢款意粉只会系午市供应,第一次试到以昆布入馔既忌廉汁,估唔到无违和感之余仲几夹添加上扁意粉都好挂汁,整体都唔错另外套餐包一杯咖啡/茶,但我同美女都想试下呢度既latte,所以就补差额要左杯热既latte同冻既 caramel latte嘻嘻,大热天时我又点忍到口唔饮冻野呀见到晚市既菜式有更多选择,下次有机会都要试试先
虽然店舖不大,但店内张贴不少💛💛💛文宣
我地每人order左一个set另外加22蚊要左今日既餐汤
加上扁意粉都好挂汁,整体都唔错
嘻嘻,大热天时我又点忍到口唔饮冻野呀
见到晚市既菜式有更多选择,下次有机会都要试试先