2021-04-27 231 浏览
* Moo 'Salpicao' (HKD258)* Crusty 'Gambas' (HKD218)* Ice Cream Sandwich (HKD58) 👧🏻👩‍👧喜爱程度: 💛💛💛/5之前soft opening经过时女职员好热情咁介绍个menu 已经觉得好吸引😆 店面不大 适合情侣/两三个朋友倾计👯‍♀️ cauliflower rice 啱晒keto人士同埋几特别 好似d无咩餐厅有供应👍🏻 分别叫左牛嫩肉同香辣虾cauliflower rice 🐮调味适中但煮得过熟 🦐可能是filipino inspired的关系 比较重口味 主菜整体性价比不高 但最惊喜就系佢地嘅ice cream sandwich🍦 松软的斑斓面包夹著厚厚的ube雪糕 意外地融洽 劲好味😋
* Moo 'Salpicao' (HKD258)
* Crusty 'Gambas' (HKD218)

👩‍👧喜爱程度: 💛💛💛/5