2021-06-17 399 浏览
又系我cap低图好想试既小店 其实好耐冇正正式式食过汉堡包啦,就算去M记都只系会食鱼柳包或者猪柳汉堡,burger呢样野反而比较多系steak house 食全部都系好多层次大大个一啖咬唔晒成个包𠮶种今次试呢间已经做晒功课佢入选十大汉堡包店之一㗎啦,平时唔会专登去一来地区唔系太就脚,二来近呢一年我都独行侠去揾嘢食,自己一个人又唔想食得咁Heavy!今次有朋友陪我去南丰纱厂扮吓文青,顺理成章就喺入边食埋我哋嘅晚餐 朋友叫咗招牌汉堡我就叫咗芝士汉堡其实两个大致好似冇乜分别,系我个芝士汉堡多咗芝士啰Set跟嘢饮我就试佢嘅lemon soda, 朋友叫咗支水,因为大家都唔想饮汽水. 另外可以加钱要小食,好可惜佢嘅书薯宝已经卖晒(最想试佢嘅薯宝😔)焗住大家都叫咗薯条点知原来朋友一条都冇食过,嘥晒啲嘢。佢嘅薯条系属于幼身𠮶种,依然热辣辣脆卜卜👍🏻👍🏻讲返主菜先,我嘅芝士汉堡我觉得唔错,肉汁丰富,唔知点解我食到一手都系,啲酱汁必哂出嚟。好彩佢嘅包唔系有芝麻𠮶款乍。
又系我cap低图好想试既小店
全部都系好多层次大大个一啖咬唔晒成个包𠮶种