2023-02-23 25 浏览
我呢个火锅达人,真系可以365日都打边炉,加上最近天气又开始冻冻地,烚下烚下就啱哂!美颜花胶鸡汤~火锅最紧要嘅汤底,我都会用心选择,呢个美颜锅汤底金黄色,充满鸡汤香味,材料有花胶、虫草花、桃胶、冬瓜和鸡件,汤底甘甜浓郁,啖啖都有饮到胶原嘅感觉,忍唔住饮咗几碗汤添!酱料喺外面自助区,有餐厅秘制嘅XO酱,见到好多瑶柱,好吸引!火锅料选择非常多,而且摆盆精致,有食Fine dining 嘅感觉!我哋食咗手打四宝丸、鱼皮饺、顶级黑毛豚肉柳片、自家韮菜饺、脆肉鲩鱼腩,食材好新鲜,特别一提豚柳片,入口爽弹无筋,猪味浓厚,好高质!仲有餐厅自制嘅养生凉茶~紫贝天葵,饮落有少少似酸梅汤,而多咗份甘甜,打边炉嘅配搭啱晒!而家喺社交平台打卡,仲有得送甜品添👍🏻

美颜花胶鸡汤

而家喺社交平台打卡,仲有得送甜品添👍🏻