2021-09-29 266 浏览
第一次系呢度食lunch,佢哋有沙律吧,有三文治,有意大利粉。今次试咗个蜂蜜火腿维也纳酸种包,初头谂住叫个三文治加个沙律吧,见到个三文治都好大份,食完都够晒饱,最终都冇叫沙律吧食。大角咀有咁嘅环境食吓lunch都几舒服。佢哋夜晚仲有生蚝,好似每晚都会有3-4款选择,又有西班牙🇪🇸红虾,我至爱😍,亦有纽西兰螯虾同牡丹虾,仲有海胆同鱼子酱,不过要提前最少一日预订。其实最初行入呢间餐厅系俾佢个洒架吸引到,行入去以为系卖洒嘅地方,原来系一间餐厅。食完lunch之后,再问佢哋攞个晚餐menu睇吓,发觉原来都有好多选择,有小食炸云吞,炸鸡翼都有3种口味,有串烧,有烧本地鲈鱼,牛扒都有4款,又有pasts,又有甜品。下次一定要返嚟食dinner!
大角咀有咁嘅环境食吓lunch都几舒服。
下次一定要返嚟食dinner!