2024-06-05
放低咗运动好耐嘅我🙈觉得自己真系成日易病又易受伤再咁落去应该真系搞唔掂🤣所以的起咗心肝去咗ms rabbit呢度weekdays有个fitness lunch可以做运动仲可以食轻食💗唔好以为轻食就一定净系得菜,仲可以有乔麦面、蛋同埋鸡胸😆低卡得嚟都有足够蛋白质💗最正系啲嘢饮都系低卡路里😆饮完唔洗惊变肥之余,仲可以摄取蛋白质,我呢杯系芒果味仙草,另一杯就系消脂茶,做完运动饮就啱晒😍.我同教练讲我已经好耐冇做运动🙈同埋我个人喺运动方面真系好懒,因为成日恃住自己易瘦难肥嘅体质,好难有动力启动返自己做运动嘅习惯.「有冇啲唔洗太阵仗又可以喺屋企做到嘅运动畀我慢慢启动返个运动mode?我以前有玩地面同埋空中瑜珈,但系真系太忙返工加放工去进修所以dum懒晒个人🥲🙈」所以教练醒咗几招可以喺屋企都做到嘅动作畀我就系用橡筋绳同埋做squat🙈呢啲喺屋企都可以轻松做到嘅动作,我即刻就记住咗🙈🤣返屋企实行吓,希望可以令我若隐若现嘅马甲线确实咁出返嚟.呢度最特别嘅一样嘢就系佢哋嘅轻食会计埋卡路里畀你睇,知道自己嘅摄取量系几多先系健康嘅王道👍🏻
觉得自己真系成日易病又易受伤
再咁落去应该真系搞唔掂🤣