2022-02-07
知道有间爆馅三文治好吸引就过左黎试试星期六三点黎到,都见到几多人系到等,就嗌左·香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)·芋泥肉松三文治(烘底)(售罄)改成厚切餐肉滑蛋三文治·樽仔奶茶 店员话(烘底)等耐少少,要预番十零分钟,咁我都知(烘底)系耐少少,都冇问题,就系附近等。 到左十几二十分钟,有店员嗌我号,再同我地讲无芋泥肉松三文治,咁ok,就转厚切餐肉滑蛋三文治(烘底),吾要芫荽。 咁我就再等,等左5分钟,另一店员又再嗌我地号码,同我地讲无芋泥肉松,我真系🙄🙄燥左,问左1次,点解吾即时mark低呢,又要人再等,夹夹埋埋等左30分钟。 拎到三文治,我地就揾位置坐低品尝,打开既时候,真系同大家既相同图无分别,真系图片与实物相符👍🏻咁我地就开始食喇,当拎起厚切餐肉滑蛋三文治既时候,发现佢系转左麦包,而且无(烘底)。 真系嬲左😡,等左30分钟,讲左2次,都系错😐虽然食物系好食,但成件事错哂lo。 讲番食物,香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)同厚切餐肉滑蛋三文治的确系真材实料,超足料。·香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)沙嗲牛治可能因为等餐蛋治整好
星期六三点黎到,都见到几多人系到等,就嗌左
·香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)
·芋泥肉松三文治(烘底)(售罄)改成厚切餐肉滑蛋三文治
·樽仔奶茶
·香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)
沙嗲牛治可能因为等餐蛋治整好,所以变咗系暖,但啲牛同蛋都系好滑的,配埋(烘底)系very good 👍🏻
·厚切餐肉滑蛋三文治
餐蛋治块餐肉系预先煎过,所以好香口,而个温度系热既,但无(烘底)真系差啲😐
·樽仔奶茶
佢同M记奶茶差不多,但后面有阵苦涩既韵味,所以个人觉得可以不用试。