2020-09-22 191 浏览
行完一田有啲肚饿,就喺附近揾嘢食。一田超市入边有food court,比呢度嘅玉子烧吸引咗,所以决定食呢间!呢度嘅Menu选择都唔少,除咗有佢哋最signature嘅玉子之外,原来仲有啲定食例如寿喜烧,猪扒,仲有鳗鱼饭,乌冬等等,价钱都几抵。玉子咁吸引,一定要试!我哋两个人拣咗一个玉子同埋一个定食!明太子玉子 $59唔好以为得鸡蛋会唔饱,超大件同埋足料!有6件,食得出个鸡蛋材料唔错,好香鸡蛋味!而且好香滑!配上啖啖明太子,多到可以漏出黎,而且明太子嘅咸味同鲜味令玉子烧锦上添花。好正!玉子烧牛肉寿喜烧定食 $79如果惊唔够饱嘅话就可以选择定食,跟餐有玉子烧,主菜,沙律,面豉汤,饭同埋饮品(绿茶)。呢个餐都会有三个原味玉子烧,冇配料嘅话更加食得出个蛋味。一样系咁香滑软熟。寿喜烧都好吸引,牛肉唔会过熟,多汁,酱汁甜甜地,而且仲有洋葱做配料,牛肉同洋葱都好入味,送饭一流。除咗主菜之外,沙律同埋面豉汤味道都唔错,沙律菜新鲜,配上麻酱好开胃。一个定食有咁多嘢食,性价比唔错。👍🏻而且food court内坐得都几舒服,环境都几卫生,下次行完街可以再嚟食!

玉子咁吸引,一定要试!我哋两个人拣咗一个玉子同埋一个定食!

明太子玉子 $59

玉子烧牛肉寿喜烧定食 $79

一个定食有咁多嘢食,性价比唔错。👍🏻

2020-09-17