2020-10-15
疫情关系呢排都转咗online class, 今日晏就男友话要做food husband所以去咗雪瀛手作买外卖😚 之前食过一次已经觉得抵食又好味😋今次再食决定要写个食评同大家分享下,因为佢地址有少少隔摄 但系食物质素绝对值得一试㗎!🥢肉汁汉堡$40其实佢有4种酱可以拣但傻傻男友两次都唔知都可以拣🙈 不过唔紧要因为跟佢default 嘅酱已经好好味,虽然个样睇茄去好似好普通,但一咬落个肉饼好juicy💦,唔会好似平时啲burger煎到块肉好干🤩加埋蕃茄,芝士同埋菜 成件事好夹😍 而成个饭堡嘅份量都好够,连平时好大食嘅我都觉得好够饱🥢炙烧蟹柳蟹籽饭堡$35其实呢个味都系我拣🙊因为我有选择困难,两只味都想食🤓 如果睇相就知啲蟹肉多到满泻出嚟😚对于海鲜控嘅我嚟讲真系超满意,而平时蟹柳系冻冰冰,呢到就特登会炙烧一下个面,将蟹柳肉嘅香味再带出嚟🤩🥢冲绳蜜瓜奶/紫薯牛奶 套餐+$12买饭堡+$12就可以有饮品同小食,我拣咗蜜瓜奶,老实讲就同某纸包蜜瓜奶饮落差唔多🙊不过唔会好甜,其实都几正🤓 紫薯奶就好有惊喜,首先个样已经好打卡able 📷 饮落去紫薯味好浓好香😍仲唔会好甜推介!😚🥢小食(中华沙律/螺
🥢肉汁汉堡$40
🥢炙烧蟹柳蟹籽饭堡$35
🥢冲绳蜜瓜奶/紫薯牛奶 套餐+$12
🥢小食(中华沙律/螺肉/ 八爪鱼仔)
都系连埋系$12入面,食落唔会好大雪味,食完饭堡后再食埋个小食🤓好满足