2021-05-12 635 浏览
黎到hysan行完街街又肚饿,上到foodcourt好多选择!我就紧系揾间黄店黎食啦!虾面店就系其中一间喇!虾肉肉片河粉$58呢个餐就有小小辣既,系BB辣黎既,超超超微辣,怕辣既朋友都可以试下呀!虾肉同肉片都好多呀!真系铺漏晒成碗面,但啲虾又唔会腥,有咬口。河粉既份量都超多!又弹牙!好食!差啲食唔晒!同埋个汤底真系好好食!好有风味,又岩香港人口味!赞!虾肉鱿鱼面$64呢碗就一样材料超多,鱿鱼都系大大旧嫁!唔会腥,虾肉系有少少风干过既,鱿鱼就系鱿鱼片,都唔会腥呀!好食!鸡翼跟餐加左个小食鸡翼,有两只,唔大份,烧完少少干,但呢个价钱我都收货呀!叫做抵食炒菜叫左个菜平衡下营养, 反而个菜几大份,同埋炒得唔油,同埋啲菜算新鲜,好抵食!

虾肉肉片河粉$58
虾肉肉片河粉