2019-07-29 544 浏览
当日6:10左右去到已经有条小小嘅人龙 不过好快拎到飞 大概等左3,40分钟就可以入座 Menu嘅选择多到我地两个选择困难症患者头痛左好耐 最后order左3样野样餐包落完order冇几耐就比左餐包我地(上次食嘅时候冇比到 唔清楚系咪送完即止) 个黑糖包超级好食 浓浓嘅黑糖香气 摆到冻左都冇影响佢嘅味道 就算好饱都想食晒佢 另一款就系普通法包 比黑糖包硬身少少 身为法包爱好者觉得搽少少牛油都好好食Buffalo Wings每一只鸡翼都均匀咁沾上左酱汁 就咁食酸味好出 辣味反而冇乜 个蓝芝士酱好浓 加埋一齐食可以带出一份咸香同减低少少个酸度Carbonara睇落平平无奇 食落好有惊喜 意粉软硬适中 蒜香忌廉汁好香好浓郁又唔腻 好食程度系同行朋友将每一条意粉每一块烟肉每一粒青豆都食晒30周年纪念朱古力芝士蛋糕呢个cheesecake好甜好肥好邪恶 朱古力蛋糕好实净但朱古力味唔够纯 反而蛋糕上面个松露朱古力忌廉味道好纯 cheesecake相对轻盈 两者几夹 不过食左两啖就开始滞

Buffalo  Wings

Buffalo Wings