2019-03-26
free flow all you can drink🍸🍺🍷🍻🍸🥃 cheers✨✨🥂🍾..放工最开心系约埋朋友一齐chill chill💫。饮杯野🍹`倾下计🍃`睇下波⚽️,感觉都几舍意架。最近发现左一个饮野食饭好地方,好似唔错喔 最开心系做紧free flow。位于商场顶楼,环境舒适 仲好好气氛添。睇波`饮野`食野`倾计,呢个地点真系一流。餐厅好宽敞 半室外环境 2个特大幕,仲好多梳化位 坐得好舒服,而且气氛真系好好💛 成晚感觉好chilled 呢。✨free flow✨种类都唔少:Cocktails🍸`Whiskey / Gin / Rum / Vodka🥃`Beer🍺`Mocktails🍸`House White Wine🥂`House Red Wine🍷`House Sparkling Wine🍾`Juice🍹`Soft Drinks🥤。选择够晒多,紧有一款岩口味。 饮野又点少得Snack 点左:西班牙黑豚风腿🥓`蜜瓜🍈柚子Salads🥗炸比目鱼🐟配薯条🍟他他酱 fish & chips香蒜汁烤日本一口牛🐮 Yakiniku Beef Cube真系英`西`日 共惹一炉,最钟意系日
✨free flow✨种类都唔少:
饮野又点少得Snack 点左:
香蒜汁烤日本一口牛🐮 Yakiniku Beef Cube
真系英`西`日 共惹一炉,最钟意系日本一口牛😋。真系好嫩又细细粒,蒜香汁好夹 真系好岩食呀。
呢晚真系好relax 好chill 好fun❤️。如果遇著商场有live band show🎤🎼 仲可以好似我咁一边睇波⚽️ 一边听歌🎵🎶,真系放工一大享受。cheers🥂🍾💫