2002-08-12
大大话话, 去左呢间食饭都有3 年既时间, 仲食到识埋个MANAGER, 做埋FRIEND 添! 无他既只因两个字-新鲜!<br>以前去食因为旧公司系附近, 就算家下唔系观塘都间唔中会去食!<br>讲真地点方面, 如果食晚饭一定唔就脚, 有边个咁有MOOD 夜晚仲走去工厂区食饭㖞. 但午市就一定爆场! 食过咁多间日本料理, 佢D 刺身(鱼或海产类都一样), 真系新鲜到无人能及呀! 就连出名既食家蔡澜都写过食评!<br>以我所知佢地仲有个日本师傅坐镇寿司部, 想唔好食唔新鲜就难啦! 食物方面要介绍既实在太多, 多到不能尽录, 只不过如果真系想去既朋友, 食晚饭会有著数因为有好多DISCOUNT, 如冇记错逢二, 四去食刺身有七折, 不过LUNCH收费会几贵.
查看之前的留言 ()