2020-10-13
呢排兴staycation,book咗晚酒店住,package 好抵,包水云间晚餐。Check in嘅时候,酒店职员话有2个时段,分别系6:00同7:30食,我地拣咗7:30个时段食。去到都有唔少人食紧野,职员都知我地系住客,所以我地唔使点野食,佢地净系过嚟问我地饮咩,定系迟d先叫。之后都等咗好耐,职员见到我地等咗咁耐,都主动行埋嚟同我地讲整紧...话唔好意思😅**********夏威夷薄饼🍕通常食pizza钟意食厚批,贪佢饱肚又有咬口,但系呢间冇得拣,只有薄批薄饼有🍍菠萝、火腿,欣赏佢将菠萝切到好薄,食起上嚟所有配料好一致,全部都系薄嘅,菠萝唔会周围跌**********肉酱意粉🍝份量唔算多,肉酱啱啱好可以包住每条意粉,仲有半溶芝士系面🧀**********🇲🇽墨西哥黄粟片墨西哥辣椒,辣得好过瘾,有芝士中和番,好适合佐酒🍻**********🐔炸鸡翼配蓝芝士蛋黄酱🧀&墨西哥蕃茄莎莎🍅炸浆好薄,好松脆鸡翼炸到啱啱熟,鸡肉好嫩滑蓝芝士蛋黄酱非常香浓🤤蓝芝士混合蛋黄酱之后味道其实淡咗,唔使惊佢会好浓烈嘅芝士味🧀**********食完之后,职员有问我地食物如何,啱唔啱食,佢地态度真系超好。
夏威夷薄饼🍕
肉酱意粉🍝
份量唔算多,肉酱啱啱好可以包住每条意粉,仲有半溶芝士系面🧀
🇲🇽墨西哥黄粟片
墨西哥辣椒,辣得好过瘾,有芝士中和番,好适合佐酒🍻
🐔炸鸡翼配蓝芝士蛋黄酱🧀&墨西哥蕃茄莎莎🍅
炸浆好薄,好松脆
鸡翼炸到啱啱熟,鸡肉好嫩滑
蓝芝士蛋黄酱非常香浓🤤