2011-07-03 71 浏览
我特别为TONY WONG这店子的甜品走一转,因太多朋友告知有new cake~~所以特意到来买cake返家好好享受当我走入店内,刚好没客人可以慢慢拣,已经见到有好几款【新款】,再问问店员【新款】味道,但这时已经有好多客人,店员有解答亦有推介,我就买咗MADAL,MIX BERRY NAPOLEON,FIG TART,CHERRY NAPOLEON! 用澳洲无花果绝对欣赏,新口味perfect我好钟意,丰富无花果肉甜甜嘅味道配搭中间mousse,i like it! 新口味~以往在酒店tea~食过berry都带酸,其实本人甚少食berry都系呢个原因,但今日食到TONY WONG嘅mix berry napoleon,令到我唔再怕食berry,可以讲要食甜berry我会去TONG WONG! 新口味~有d似mix berry napoleon,fruit无咁多!cherry当然亦系甜,酥皮松化得又唔会一咬就散,吉士cream甜度适中,我都like!MEDAL~chotolate taste 个个女仔都喜欢,一层层mousse,入口有讲不出嘅满足感! 有新口味对甜品爱好

FIG TART
MIX BERRY NAPOLEON

CHERRY NAPOLEON
MADAL

有新口味对甜品爱好者是喜讯~亦是厨师甜品嘅热诚!如果令服务可以更专业,店员对自己店内甜品知识回应提高,必会有100分!
2011-06-25
外卖自取