2023-08-21
中环做嘢,顺便同朋友约食饭,近排晚市好静,8点几行过好多餐厅入面都冇乜人,经过见抢眼嘅霓虹灯,又见餐厅入边唔少人,就拣咗呢度试一试靓仔侍应哥哥同我哋介绍餐厅自家出品Cocktail,两款都系citrus味重,左边青柠味好清新,右边冇咁甜,有少少花味,两款都几好饮,未食嘢已经饮咗一半Beef taco($98)牛肉味好浓,薄饼好香,加埋青柠汁,成个味觉好平衡👍Hamachi Ceviche($198)呢个好特别,青柠汁腌过嘅鱼肉刺身,家加埋青瓜,洋葱,nuts等等配料,作为前菜。味觉上好清新开胃👍Mac Daddy n’ Cheese($98)一睇以为系上边嘅芝士通粉,但食落发现用咗好香嘅羊奶芝士,加埋面头脆脆嘅面包碎,无论味道同口感都非常好Holy Fried Chicken($158)呢个炸鸡一定要嗌,热辣辣食鸡肉鲜嫩多汁,外层松脆,加埋个四川酱汁,出奇地夹,我哋旁边啲青瓜都清哂😂总括嚟讲,食物有质素,气氛好chill推荐
Beef taco($98)
牛肉味好浓,薄饼好香,加埋青柠汁,成个味觉好平衡👍
Hamachi Ceviche($198)
Mac Daddy n’ Cheese($98)
Holy Fried Chicken($158)
总括嚟讲,食物有质素,气氛好chill推荐