2018-03-06 131 浏览
平日嘅晚上经过Yoho Mall嘅Mango Tree Cafe, 未到7点店入面好似已经有d满,见佢有个一周年特价主菜,望落都好似几吸引,于是就入左去食好西喇!星期一至四嘅晚饭时间佢每日都有一款特价小菜,入到嚟唔试下又好似好唔抵咁。今晚轮到森巴牛仔骨煲 (半价左 $74),我都唔执输叫番个先。由于肚饿嘅关系,所以另外叫左个芝士黄咖哩大头虾伊面,个伊面价钱唔平,但幅相好吸引到我!先嚟左个森巴牛仔骨煲先,虽然佢做紧半价,但份量一d都唔细!牛仔骨有好多件,不过就唔算系好多肉,好惹味同开胃,两个人食完个牛仔骨煲都已经饱左一半喇!另一个重头戏系芝士黄咖哩大头虾焗伊面,一上枱已经觉得颜色好靓,食欲大开!!黄咖哩好香,唔辣,而且同佢幅图个样都差得唔远。味道唔会好浓,但系都好够味,只大头虾都好大只!唔错唔错!虽然呢餐唔平,不过食物系有水准嘅,下次可以再去试下其他食物!
森巴牛仔骨煲

芝士黄咖哩大头虾焗伊面