2022-10-14 96 浏览
位于山林道充满本土特色嘅 Cafe,系间主打特色意粉 & 手工意粉专门店。除咗西式嘅主食,其他食物都加入左fusion 嘅元素,例如鱼香茄子意大利饭🤩🤩🥢 好特别~餐厅嘅灯光同设计都好特别,纯白色嘅主调👍🏻 除咗有主食 (港式意大利饭 · 手工意粉)、特色饮品、仲有唔同款式嘅甜品🍮🍰!选择都好多~我哋叫咗两个主食、特色饮品~.《鱼香茄子🍆意大利饭》🍛 $138入面有好多牛肉碎、茄子粒、辣椒🌶️,面头仲布满芝士碎🤤 一送来就闻到香香嘅芝士味!口感几丰富,估唔到茄子同芝士都几夹。《避风塘清酒蚬肉炒意粉》🍝🥚 $128虽然意粉被炒过,但都唔会好干身,有啲蚬肉食下,一送过嚟嘅时候就闻到好香,好吸引😋《维也纳绿茶》🍵 $46(Viennese Matcha)用咗日本有机嘅绿茶粉,沟埋鲜奶,加埋一层甜忌廉🤤 三种味道,既甜又有苦涩味。呢个配搭都唔错👍🏻.*有 10%钟意 fusion 菜/ 试新野嘅你有兴趣去试吓~📸

我哋叫咗两个主食、特色饮品~
《鱼香茄子🍆意大利饭》🍛 $138

《避风塘清酒蚬肉炒意粉》🍝🥚 $128

《维也纳绿茶》🍵 $46
(Viennese Matcha)
*有 10%
钟意 fusion 菜/ 试新野嘅你有兴趣去试吓~📸