2019-09-11 73 浏览
我地由新城市广场行过去,大概15分钟,慢慢行又吹下水睇下日落🌄沿住城门河再过条隧道就到河畔花园,都几易行同几易揾!系远左小小😂但为左吃,都要行!!!店舖面积吾算大,但都几阔落同坐得舒服!都几多人,一家大细同麻甩佬一支公都有,都几爆😂空间感十足佢个餐牌好多野我都想吃,无奈我地只得2个人吃吾到禁多😢唯有好努力用左好多时间去拣吃咩,翻黎翻去,店员都无赶我地🤣they are so nice 👍🏼 我地疯狂到想吃哂所有甜点,但理性将我地gum住,净系叫正餐先!由于我事前已经做足功课,芒果软壳蟹米纸卷同盐酥鸡系必叫!所以我地叫哂再加一个牛肉面同鱿鱼酥hehehe青青草原劲大杯,好彩我地2个叫一杯,否则系无可能饮得哂!杯野第一个正,陪到我地最后!都几浓绿茶味,就算沙冰融哂都吾会变淡味!正正子!盐酥鸡都好好食,唔会太窿,而且好入味!仲要有六种味道嘅粉俾你拣!我最喜欢紫菜!!!!!!强调推介!米纸卷酸酸甜甜好新鲜,超级醒胃!仲要有好多沙律菜,吾怕吃肉太多会便秘haha个牛肉面!好吃到傻左!我抢哂dee面吃,系中式拉面禁款!仲要牛腩同牛根都好好入味,超好吃!!个汤小小辣,好鬼正!吃完想再吃多碗!

沙冰融哂都吾会变淡味!正正子!