2007-01-08
我巳来过这间楼上cafe 两次了,觉得环境气分都非常好.所以特地同朋友上来.我们分别要左set:甘荀蕃茄汤---------杰杰地,有鲜蔬果味,几好饮,几特别.鸭胸饭-----------鸭胸不错,好香.不过整得有小小硬,同埋冇咩sauce,好似斋食白饭咁.牛柳意粉---------好好味,牛肉好厚切,大约7成熟,真的刚刚好,好嫩好Juicy.意粉系幼身,似天使面,但又冇天使面咁幼,都好好吃,始终意粉幼身系好味好多,咁样配搭非常好.但颇油.白朱古力奶---------退步左,冇以前咁白朱古力味,而家过甜,好像饮奶粉+奶昔咁.有甜品:焦糖炖蛋-------太好味啦~好滑好滑......仲好味过酒店水准.泡扶--------不会太甜,入面满满的cream 像雪糕.good!不过价钱稍贵.而出面garden如果好似之前咁放candle,台台都点蜡烛的话,会比较有情调.
我们分别要左set:
有甜品: