2018-07-25
星期日晚同朋友黎到呢度食饭原本话full booking要walk in好彩去到即刻有位Meun有好多食物都好吸引咁而今次我地嗌左香蒜鲈鱼柳扁面、tropical fruit tea (peach)、Garlic steak、garlic snowing pizzaGarlic steak系见间离枱既人嗌,望落好似吸引咁、我地就跟住嗌一黎到就好香,牛扒上面布满炸完既蒜片,炸得好脆好似食紧蒜味薯片咁,好正另外牛我地嗌左5成熟,铁板上到就熟多少少但唔会过熟,软硬度岩岩好。牛加埋蒜片一齐食就好好食,充满蒜味另外Garlic snowing pizza入面有虾同少少蒜 上黎既时候佢会即刻批d芝士碎系pizza面夹埋一齐食就充满芝士同蒜香,两只味好夹而香蒜鲈鱼柳扁面就无咩味,个面煮得都唔错,但同另外两个𩠌比较就差好多因为Garlic steak同garlic snowing pizza太好食啦!呢间野会再黎
原本话full booking要walk in
好彩去到即刻有位
Meun有好多食物都好吸引咁
另外牛我地嗌左5成熟,铁板上到就熟多少少
但唔会过熟,软硬度岩岩好。
牛加埋蒜片一齐食就好好食,充满蒜味
夹埋一齐食就充满芝士同蒜香,两只味好夹