2009-01-02 6 浏览
同朋友一行六人黎li度食lunch gatheringmenu好多花款,每人都要左唔同餐,价钱由27-40蚊不等,要加一我个系卡邦尼意粉,份量多,但同我食开有d分别,有d怪,not recommended另外某朋友龙意粉都唔多好,鱼冇味,饭太硬最好应该系白汁焗鸡球饭,食左少少,感觉ok饮热朱古力,好淡..但饮冻朋友就话太浓绿茶类应该保险d餐汤(白汤)虽然有d淡,但都ok玩具方面真系好残,唔多款,最多系波子棋,飞行棋个d好似系VIP先可以玩大富翁,pictionary之类game环境呢,个度真系好大,sofa位几好坐,但我张好喑,坐窗边位应该好好多service方面waiter们都几有礼貌,尤其系位男仔,其中一个个feel hea hea地但都acceptable下次有机会应该想试teapancake,睇li度其他人食评ge相似乎唔错overall黎讲ok la,最好系真系坐好耐都冇人赶你
同朋友一行六人黎li度食lunch gathering
另外某朋友龙意粉都唔多好,鱼冇味,饭太硬
最好应该系白汁焗鸡球饭,食左少少,感觉ok

饮热朱古力,好淡..但饮冻朋友就话太浓
绿茶类应该保险d

餐汤(白汤)虽然有d淡,但都ok

玩具方面真系好残,唔多款,最多系波子棋,飞行棋个d

overall黎讲ok la,最好系真系坐好耐都冇人赶你