2024-06-15
🐷🐷🐷🐷🐷依间餐厅出名爆场,我地红日前夕book枱都要提前一个几星期先book到6点既枱😂▪️Scropio, Gemini ($108/1)嚟到一定要试一试佢既cocktail,Scropio闻落去好smoky,但系味道十分甘甜,带点点cinnamon既香味,同天蝎座嘅性格有几分相似。而Gemini亦完美诠释咗双子座既特质,prosecco做底,加上红白酒雪葩,好有特色。▪️Baked sausage plattet ($78)当时肚饿得滞竟然唔记得影相!份量十足,肠仔上面铺满咗厚厚嘅一层芝士,性价比十足。▪️ Garlic Mushroom Chorizo Pasta ($148)意粉偏粗弹牙有口感,而中间竟然系空心既,牛肉粒香气扑鼻,加上烟肉粒令成件事好惹味。▪️Laksa seafood risotto ($158)喇沙香料味重,海鲜份量十足,饭粒煮得十分入味兼且粒粒分明。▪️J.moon pizza ($138)Pizza即烤即上,连个皮边都好crispy。另外好欣赏上面个温泉蛋,令pizza口感升华。💰1036+10%/3person📍J.moon (旺角)旺角西洋菜南街1A-1K号
▪️Scropio, Gemini ($108/1)
▪️Baked sausage plattet ($78)
喇沙香料味重,海鲜份量十足,饭粒煮得十分入味兼且粒粒分明。
▪️J.moon pizza ($138)
💰1036+10%/3person
📍J.moon (旺角)
旺角西洋菜南街1A-1K号百宝利商业中心4楼10-11号舖
#美食 #香港美食 #吃货 #甜品 #相机食先
#hkfoodie #hkfood#hkfoodlover #tagforfood
#foodlover #hkrestaurant#gastronomy #foodie#hkfoodie#hkig#foodiehk#foodstagram #yum #tastinghongkong#food #foodporn