2018-03-15
其实第二次黎呢食嫁啦, 第一次无咩特别, 无提起劲写食评,但今次好有惊喜,点都要表扬下首先系个龙虾cappuccino, 上次已经饮过, 但要encore 再encore, 一样咁好饮浓郁虾味又唔腥, 讲完又想饮呀黎左杯omakase cocktail 都系第一次!我唔知叫咩名呀, 但好靓同我好钟意饮, 下次要再叫只可以俾返bar manager 睇啦~~ 但黎多次omakase 好呢好坦白讲, 个沙律唔系好特别, 所以我无影~ 只系影左个黑松露意大利云吞, 我觉得佢真系皮薄馅靓, 本来我怕饱食唔哂D 主菜, 后尾都食哂呀😅😅😅之后4 个女仔叫左4 个main course, 份量真系好大呀, 完全食唔哂, 因为样样都好好食, 都唔知食得边样好!!!! 印度烤鸡配脆脆薄饼, 少少辣味多多香味, 鸡系滑既, 但最好味系个脆脆薄饼配个source, 好味好味好味!果龙虾鲜拆蟹肉意大利饭同个意式盐烤鲈鱼, 唔只系个presentation 够吸睛, 食得出用料揼本, 仲好新鲜先做到唔腥, 鱼又滑, 龙虾肉弹牙。相对起泡菜鸡肉汉堡, 好似都唔系好吸引嫁, 但系介绍下先知系心机野, 佢个鸡肉汉堡
龙虾cappuccino,
Cocktail
黑松露意大利云吞
印式烤鸡配脆脆薄饼
意式盐烤鲈鱼
泡菜鸡肉burger
到甜品~ 我只会话呢个叫甜品秘密花园~靓到唔知点落手, 仲有好多唔同组合既配搭,not bad!!! ,prefect ending for tonight!
甜品花园
鲜折蟹肉龙虾意大利饭