2015-10-25 1860 浏览
几碟small plates,加两杯Sangria,咁简单就可以系一个美好嘅一晚。坐喺个bar台,望主厨师准备你点嘅tapas,一路同友人聊天,慢慢就开始少少醉,感觉好好。黎呢度食饭最好都系两个人食,因为坐bar台高椅子,聊天就方便啲。Pan Con Tomato - 呢个番茄脆多士系我每次必点嘅,好香口好脆!Salmon Tartare - 搽啲三文鱼落烘脆了的多士好正!另一方面配上芝士和多士一食微咸而且香口!Albondigas - 牛肉丸加蕃茄汁,好想加个意粉一齐食呀。哈哈Chorizo & Spinach Tortilla - 食落似薯仔庵列,有菠菜、辣肉、洋葱及蛋桨,切开时不会松散,赞!Seafood Paella - 西班牙海鲜饭, 里面既海鲜有鱿鱼, 蚬同虾, 感觉的确很鲜!

Pan Con Tomato
Salmon Tartare