2016-04-25
Happy Friday,梗系要成班女仔出动去饮野倾计同识下新朋友仔啦!有同事之前黎过呢度话气氛好好,坐得舒服之余,野饮选择亦多,仲有唔少创意美食,所以成班靓女决定今晚黎呢度Girls’ Talk~呢度分为bar area同outdoor area,吸引左附近唔少白领放左工黎chill。望下张drink list,选择都唔少,有人拣cocktail、有人拣whisky、有人拣啤酒。由于我地食饱饭先过黎坐,所以唔系好肚饿,但都好好奇想知道呢度有咩食,有fd见到个Uni Carbonara Udon即刻双眼发光,话要叫黎同大家开心share㖞!Uni Carbonara Udon即系类似大家成日食到既卡邦尼意粉既整法,但就加入海胆同将意粉改左做乌冬,成件事变得好「日式」。我地将所有食材捞混黎食,d乌冬沾满海胆、蛋汁同芝士,食落好滑身,海胆好鲜甜,喺酒吧食到呢d fusion创意美食,可以话系好有新鲜感!
呢度分为bar area同outdoor area,吸引左附近唔少白领放左工黎chill。望下张drink list,选择都唔少,有人拣cocktail、有人拣whisky、有人拣啤酒。 由于我地食饱饭先过黎坐,所以唔系好肚饿,但都好好奇想知道呢度有咩食,有fd见到个Uni Carbonara Udon即刻双眼发光,话要叫黎同大家开心share㖞!