2023-12-09
Girl’s talk🎄Afternoon tea 👭🏻🫖🥰 早几日约左成班女仔去Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel 万丽海景酒店享受酒店同英国🇬🇧Whittard嘅Afternoon Tea Par-tea🫶🏻 见唔见到我地衬左蝴蝶结🎀dress code🤭 精致嘅tea set同舒服嘅环境令我地有一个好chill嘅午后时光☺💞 开开心心咁倾左成个下昼 🍽咸点鱼子酱三文鱼薄饼🍕牧羊人批🥧小牛肉吞拿鱼酱三文治🥪风干火腿与芝士🧀拼盘 🍽甜点Whittard 白朱古力红莓🍓曲奇Whittard 姜饼朱古力🍫热布甸Whittard 圣诞茶牛油蛋糕🍰Whittard 圣诞咖啡焦糖炖蛋圣诞面包布甸🍮肉桂英式松饼 🫖 精选餐饮包左Whittard精选圣诞茶、热红酒🍷茶(无酒精)同热姜饼朱古力☕️ 另外仲可以额外叫🍸精选佳节鸡尾酒🍹啊~啊🥹Whittard嘅朱古力果然好出色好好味,好想买白朱古力红莓🍓曲奇🍪返屋企!! 姜饼朱古力🍫热布甸🍮有浓浓嘅黑朱古力软心,配埋佢地嘅热茶,享受舌尖上嘅英国风情~咸点同样美味😋用料有鱼子酱、三文鱼等外,仲有冬天食完暖笠
🍽咸点
Whittard 圣诞茶牛油蛋糕🍰
Whittard 圣诞咖啡焦糖炖蛋
圣诞面包布甸🍮
肉桂英式松饼
啊🥹Whittard嘅朱古力果然好出色好好味,好想买白朱古力红莓🍓曲奇🍪返屋企!! 姜饼朱古力🍫热布甸🍮有浓浓嘅黑朱古力软心,配埋佢地嘅热茶,享受舌尖上嘅英国风情~咸点同样美味😋用料有鱼子酱、三文鱼等外,仲有冬天食完暖笠笠嘅羊肉!