2021-10-23 787 浏览
04 Easy Breakfast 牛角包,炒蛋,意式香草肠($42)另加薯饼。牛角包🥐唔算好大个,有焗返热上碟,都食到牛油味同脆口层次,如果有Jam配埋就更好。意式香草肠个味道就麻麻,唔系几钟意个香草味同猪味,prefer 普通肠仔或司华力肠。06 Macaroni in Tomato Soup 配炒杂菌,炒蛋,厚多士 ($40)。蕃茄汤饮得出系用茄膏整嘅,所以蕃茄味好浓,入面有洋葱蕃茄粒,配料都够。炒杂菌用牛油炒,所以都有少少咸味,炒蛋唔会好多油,食得出一层层既感觉。坐得咁舒服叹番杯咖啡☕️,真系Good day难得地点方便,系对住个垃圾房感觉差少少,不过冇任何异味,室内环境非常干净。Coffee latte,跟餐加少少钱饮到杯靓咖啡,really make a good day。

Easy  Breakfast
Macaroni   Tomato  soup