2020-02-21 132 浏览
好少嚟開石門呢頭啦,估唔到原來咁多嘢食!見到呢間裝潢咁靚嘅Cafe就入咗去,因為假日加上我哋兩點幾先到,所以人客比較少。店內環境都坐得好舒服,門口仲放咗大大支消毒水,即刻安心咗啲🤣午餐有成八款選項咁多,價錢都尚算合理,加上假日但冇收加一,係抵讚的!先嚟嘅番茄湯,個質感一啲都唔水,食得出亦睇得出啲蕃薯粒粒,而且味道好濃!點咗杯熱咖啡,係即磨的,上枱是聞到薄薄的香氣。我嘅All Day Breakfast到了!(雖然已經是中午),呢個係我食過比較喜歡嘅All day breakfast,因為唔會有好多乾/硬挖挖嘅item,反而有好多我鍾意嘅,特別個菇整得一啲都唔乾身!而且個蛋炒得好滑,唔會食完好濟!而朋友的Egg Benedict睇落賣相好吸引!雖然好想食埋個甜品不過已經太飽啦🤣🤣都係下次再戰!
好少嚟開石門呢頭啦,估唔到原來咁多嘢食!

點咗杯熱咖啡,係即磨的,上枱是聞到薄薄的香氣。

而朋友的Egg Benedict睇落賣相好吸引!

雖然好想食埋個甜品不過已經太飽啦🤣🤣都係下次再戰!