2011-03-21 21 浏览
2个人Book左去Outback一试,book左都要等位佢都真系几旺场有人饮野, 系Bar 台位~其他位都系食饭我地叫左必食既芝士薯条味道浓郁, 芝士不会痴碟, 加上烟肉劲香口,点埋酸忌廉仲正~!!!份量都几大下, 以小食黎讲个包真系值得一赞~!!入口有阵淡淡的甜味渗出~本来系唔知有呢个包的叫左Set +salad & soup, cesar salad OK but onion soup 太多油同太咸,好似饮紧汁咁叫左杯Cocktail有橙酒,有盐, 饮落苦苦的,但其他味饮不到, 一般海鲜意粉,配料多,份量大, 海鲜够新鲜~!!肉眼扒<<本来叫烧牛肉,但卖哂, 只好叫这个...焗薯同蒜味薯蓉都是一般野5成熟的肉眼扒,最大麻烦就是条筋~!!咬不开~切不开~但肉质谂, 有肉汁, 浓厚牛肉味, 一般人可能接受唔到咁多血...服务都好, 有专人Serve每台,上菜很快,~!!环境舒适~!!GOOD EXPERIENCE下次都可以去食=]
2个人Book左去Outback一试,book左都要等位
佢都真系几旺场
有人饮野, 系Bar 台位~其他位都系食饭
我地叫左必食既芝士薯条
海鲜意粉,配料多,份量大, 海鲜够新鲜~!!
5成熟的肉眼扒,最大麻烦就是条筋~!!
咬不开~切不开~
服务都好, 有专人Serve每台,上菜很快,~!!
环境舒适~!!
GOOD EXPERIENCE