2019-03-14 39 浏览
我们今日放工到旺角朗豪坊食晚餐,我们食这间出名汉堡店。已经有好多客人排队,好彩等咗一阵就有位。虽然地方唔系好大,但系感觉一流!坐位有吧枱、4人梳化坐、长方枱,景观可以睇到live stage及流水,灯光又浪漫但唔会好暗,安静慢慢享受美食!星期六日有live band or music!服务员好友善服务欣勤,每枱有饮用水,更主动供应碟、湿纸巾及餐具!食物当然有多种汉堡、小食;更有ribs、意粉、饭类等,多元化又可以满足我们!我们见枱面有promotion 新汉堡,就选了这个热焙拉可雷特汉堡(melting cheese),男友想食薯条,就点了餐(餐饮+薯条+酸青瓜+66)饮品我们加$换梳打。(蜜桃菠萝梳打)是双层玻璃杯,又耐热耐冻的设计,唔会太甜好够冻又有淡淡蜜桃菠萝味,好解渴又甜美(水牛城捧捧鸡)香喷喷热腾腾送上,一碟5件,好香喔有2种酱汁(辣汁及忌廉沙律酱)酱汁不同味道不同感觉;鸡膇好香脆,内面保留了鸡汁唔干,好野味又香口,男友超爱点辣酱汁!(热焙拉可雷特汉堡)哦,服务员送上枱,更来了一块大大熔芝士,佢会用刀将熔芝士加在汉堡上,微微焦香芝士更正更浓郁🧀🧀这个汉堡好多层,有烤香的瑞士香
我们今日放工到旺角朗豪坊食晚餐,我们食这间出名汉堡店。
已经有好多客人排队,好彩等咗一阵就有位。

星期六日有live band or music!

(蜜桃菠萝梳打)
蜜桃菠萝梳打

(水牛城捧捧鸡)

香喷喷热腾腾送上,一碟5件,好香喔

水牛城捧捧鸡

(热焙拉可雷特汉堡)

热焙拉可雷特汉堡

这个汉堡好多层,有烤香的瑞士香草猪肉肠、5安士手制厚身肉汁烤牛汉堡、香脆薯饼配上熔的浓郁瑞士芝士,好食得不得了,口感好丰富美味,必推之一

跟餐有饮品薯条

薯条也是好热辣辣,颜色好靓好脆口!配上茄汁,无得顶

薯条

薯条是外脆内软,因内面有好多薯蓉!好香薯味

我们见甜品有推介这个冰镇朱古力雪糕新地,我们便点了试试!

靓得不可不食!一来了就在烟雾弥漫出来,好似仙境咁!上面甜品更摆得好别致美丽

冰镇牛朱古力新地

上面软雪糕好香滑冰凉、一粒粒银星星糖霜的点缀,好靓又有口感!

冰镇牛朱古力新地

朱古力brownies 好外脆又浓郁朱古力味,唔会太甜,口感好好;更有士多啤梨、蓝莓生果及朱古力脆捧,好美味又可口又健康
推荐之一
2019-03-13